De naam –Atelier- geeft aan hoe ik sta tegenover het maken van apparaten. Geen fabriek- of lopendeband-werk. Ieder apparaat wordt volledig met de hand gemaakt.
Voordat ik pilatesdocent werd was ik ontwerper, vormgever en modelmaker in uiteenlopende disciplines. Mijn liefde voor het creëren van fraaie dingen gebruik ik tegenwoordig voor het maken van zo mooi mogelijke pilates-apparaten. Zo maak ik gebruik van hoogwaardige materialen zoals RVS en Berkenfineer. Daarnaast probeer ik, zonder in te leveren op dat specifieke gevoel dat de oefeningen op de apparaten je geven, details nét even anders te doen.
Zo gebruik ik voor de wunda chairs speciale moeren zodat de buitenkant fraai en glad oogt en gebruik ik een heel lichte houtsoort als basis voor de raised-mat zodat iedereen deze ook thuis makkelijk kan oppakken en wegzetten.

Mijn doel is dat iedere nieuwe eigenaar van een door mij gemaakt product oprecht trots hierop is. Een aanwinst die misschien wel een heel leven mee mag, of het nu in een professionele studio isof gewoon lekker thuis!

Wil je iets van me weten, of heb je zelf een idee over een aanpassing die je heel graag zou willen in een apparaat? Vraag het gerust!

Rolf

Te bestellen zijn; (low)raised mat, wunda chair, baby chair, spine corrector, small barrel. Mogelijk in de toekomst meer.....

PRIJZEN 

Omdat materiaalprijzen de laatse tijd veel aan het veranderen zijn, moet ik helaas ook regelmatig mijn prijzen aanpassen. Wil je een overzicht met de huidige prijzen (per kwartaal nieuw), stuur dan even een mailtje. Dan mail ik je die als pdf.

Kleine Box, in iedere gewenste maat