Meer informatie of een prijsopgaaf? Mail naar: atelier@p-studio.nl

De naam -Atelier- geeft aan hoe ik sta tegenover het maken van apparaten. Geen fabriek of grote series. Ieder apparaat wordt door mijzelf met de hand gemaakt.
Voordat ik pilatesdocent werd was ik ontwerper, vormgever en modelmaker in uiteenlopende disciplines. Mijn liefde voor creëren gebruik ik tegenwoordig voor het maken van zo mooi mogelijke pilates-apparaten. Zo maak ik veel gebruik van hoogwaardige materialen zoals RVS en Berkenfineer. Daarnaast probeer ik, zonder in te leveren op dat specifieke gevoel dat de oefeningen op de apparaten je geven, sommige details soms nét even anders te doen.
Zo gebruik ik voor de wunda chairs speciale moeren zodat de buitenkant fraai en glad oogt en gebruik ik een heel lichte houtsoort als basis voor de raised-mat zodat iedereen deze ook thuis makkelijk kan oppakken en wegzetten.

Mijn doel is dat iedere nieuwe eigenaar trots is op zijn of haar nieuwe aanwinst. Eentje die hopelijk een heel leven mee kan, of het nu in een professionele studio is of gewoon thuis!

Wil je iets van me weten, of heb je zelf een idee over een aanpassing die je heel graag zou willen in een apparaat? Vraag het gerust!

Rolf

(Low) Raised Mat

Mat inclusief footstrap en 2 moonboxen

Wunda Chair

Spine Corrector

Model Joseph of Model Clara

 

(rechts=special edition 'Beach'')

Small Arm Chair (Babychair)

 

TV-Box of Mini Box

Small barrel

Trapeze handles

Airplane Board en Bean Bag